Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 571 van /customers/e/4/b/nobelsecurity.be/httpd.www/includes/menu.inc).

INBRAAKBEVEILIGING

inbraak

Met de juiste detectors kunnen volgende problemen worden gedetecteerd: Inbraak, Hold-up, brand, sabotage, wateroverlast, temperatuurdetectie, stroomuitval, telefoonproblemen, ... alle soorten technische defecten.

De doormelding, om hulp te vragen, kan standaard gebeuren met een gedetailleerd SMS bericht, via een analoge telefoonlijn. 
Of kiest u voor een IP module, als interface bij te plaatsen, dan gaan de doormeldingen via internet. Aparte GSM modules, voor doormelding via GPRS is eveneens mogelijk.

Voor de hogere risico’s wordt door de verzekeringen dikwijls een dubbele doormelding gevraagd (back-up- systemen).

De ontvangst en verwerking van de hulpoproepen kunnen best gebeuren via gespecialiseerde meldkamers. Deze firma’s, zoals Securitas Alert Service, zijn getraind om de verschillende oproepen te analyseren en naar de juiste personen of diensten door te zenden.

Overzicht van enkele hoge kwaliteits- en gebruiksvriendelijke producten:

NIEUW  
  Deze mistmachines blazen de ruimte in een minimum van tijd vol met rook zodat de indringer geen hand meer voor de ogen kan zien. Bekijk het voorbeeld op volgend YouTube filmpje: Mistmachine
  Nieuw van Honeywell is het touch screen bedieningspaneel, voor een verhoogd gebruiksgemak. Bevat uitgebreide en uitleesbare informatie van het systeem. Het gebruikersboekje “on screen” dus. Opgelet: Installatie enkel mogelijk vanaf de centrale GD-48 reeks.
  Ethernet Module met TCP/IP protocol. Voor up/downloaden en/of IP-doormelding naar meldingskamer. Toepassing: Galaxy XL/G2/G3 en Dimension Aansluiting op de RS-485 poort (kabel NIET bijgeleverd).
   
STANDAARD  
  Kleinere Hybride alarmsystemen vanaf 12 zones (bv voor privéwoningen) Uitbreidbare modellen tot 520 zones ( voor KMO en Industrie) Inbraakschema